Tijdens ConUw titel
 

 

Drésignhouse; het adres voor autobelettering in Assen. Ook kunt uw bij ons terecht voor alle mogelijke andere reclame uiting.  Daarnaast heeft Drésignhouse Assen  Bedrijfskleding , relatiegeschenken, gevel en of licht reclame, raam en of autobelettering. Geldt ons motto, “Zichtbaarheid is de sleutel tot succes”

 

Binnen en buiten, groot of klein, opvallend of bescheiden. Van lichtreclame, reclameframes, freesletters en reclamezuilen tot het welkom bordje op een balie. De pen waar u mee schrijft ( relatiegeschenken) Signing is bijna overal aanwezig.

Signing is een uitstekende manier om een boodschap te communiceren. Kleinschalig of groots. Denkt u aan teksten en afbeeldingen op auto’s (autobelettering), vrachtwagens, winkels en/of in kantoren. Maar ook verlichte letters, borden, vlaggen en logo’s die ook mooi passen op bedrijfskleding behoren tot de optie.

Een redelijk “nieuwe” ontwikkeling is het geheel wrappen (inpakken) van voertuigen, boten, deuren en/of kozijnen. Met het gebruik van hoogwaardige folies is het met deze techniek mogelijk om de meest ingewikkelde vormen strak te bedekken met een gekleurde en/of bedrukte laag met de meest uiteenlopende teksten en afbeeldingen.

Bij Drésignhouse Assen kunt u terecht voor ontwerp tot en met montage van al uw reclame -uitingen.

Drésignhouse voor belettering , autobelettering, lichtreclame relatiegeschenken, bedrijfskleding en alle andere reclame in Assen 

 


E-mailen
Bellen